HATAY / KIRIKHAN - KURTULUŞ ORTAOKULU

KURTULUŞ ORTAOKULU

KURTULUŞ MAH. PARK SOKAK. NO13/A KIRIKHAN / HATAY
Vizyon
Amacımız, kendini yenilemeye doymayan, gözleyen, tartışan, seyretmeyen, her pencereden bakabilen, bilimsel, yapıcı, işbirlikli çalışan, beden ve ruh sağlığı yerinde, empati yeteneği gelişmiş, toplumsal değerleri sahiplenen, her daim motive, dinamik, yorulmak bilmeyen, pozitif düşünceye sahip mutlu bireylerin yetiştiği, yeniliklere açık öğretmeni, gelişmeye ön ayak olan yöneticisi, bilinçli, destekçi velisi ve öğrencisiyle el ele, çevrede, bölgede ve ülkede “model okul” olmaktır.
Misyon
Öz güven ve kişilik sahibi; insana saygılı, temsil yeteneği olan, kendini doğru ifade edebilen, insan haklarına saygılı; güç durumlarla başa çıkma becerisi yüksek, çalışma ve iletişim becerileri olan, ilgi ve yeteneklerinin farkında, mutlu bir yaşam için gerekli olan; bilgi, beceri davranış ve alışkanlıkları kazanmış evrensel değerleri olan bireyleri yetiştirmektir. Ayrıca velisi ile bütünleşmiş katılımcı, birlikte yöneten, değişimi yakalamış; öğretmenine kendini daha iyi yetiştirme ve ilerleme imkanı sağlayan, bütün çalışanları ile sıcak bir aile ortamı oluşturmak, eğitim ve öğretimde mükemmeli yakalamak.Topluma birer yararlı kişiler yetiştirmektir.
07.00-12.40 12.50-18.30
Kalorifer (Kömür)
Yabancı dil İngilizce. Yabancı Dil Ağırlıklı 5.sınıflar uygulaması vardır.
Okulumuza ulaşım şehir içi dolmuşla sağlanabilmektedir.
Okulumuz öğrencilerinin kullandığı okul servisleri mevcuttur.
Okulumuz Kurtuluş Mahallesinde olup, şehir merkezine çok yakın konumdadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine 41 km uzakta olup Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 400 metre uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
İl ve İlçedeki tüm sportif faaliyetlere katılım sağlanması. Futbol, voleybol, basketbol, kros alanlarında okulumuzda dyk kursları açılmıştır.